Baza aktów prawnych Unii Europejskiej  Cytaty odnotowujące konkretne użycie tłumaczeń słów angielsko-polskich i polsko-angielskich umieszczone w serwisie Translatica.pl pochodzą z Bazy danych DGT-TM, która jest wyłączną własnością Komisji Europejskiej i została udostępniona bezpłatnie i bez ograniczeń terytorialnych. Data dostępu do bazy 02.09.2019. Dokładne informacje nt. pochodzenia źródła tłumaczenia oraz daty powstania dokumentu w bazie DGT-TM zostały umieszczone pod poszczególnymi cytatami wraz z aktywnym odnośnikiem do oryginalnego dokumentu z bazy.
 
Lista cytatów w języku polskim i angielskim zawierająca frazę: vinegar
Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym,
niezamrożona
, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym,
niezamrożona
, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

CPA 10.39.15: Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

CPA 10.39.15: Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
CPA 10.39.15: Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

CPA 10.39.15: Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

CPA 10.39.15: Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

CPA 10.39.15: Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
CPA 10.39.15: Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

CPA 10.39.15: Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

CPA 10.39.15: Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

CPA 10.39.15: Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
CPA 10.39.15: Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

CPA 10.39.15: Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym,
niezamrożona
, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym,
niezamrożona
, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym,
niezamrożona
, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym,
niezamrożona
, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Beans, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Fasola zakonserwowana w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groszek zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym,
niezamrożony
, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groszek zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym,
niezamrożony
, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groszek zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym,
niezamrożony
, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groszek zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym,
niezamrożony
, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groszek zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groszek zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groch, zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyjątkiem gotowych dań z warzyw
Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groch, zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyjątkiem gotowych dań z warzyw

CPA 10.39.17: Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

CPA 10.39.17: Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
CPA 10.39.17: Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

CPA 10.39.17: Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

CPA 10.39.17: Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

CPA 10.39.17: Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
CPA 10.39.17: Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

CPA 10.39.17: Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

CPA 10.39.17: Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

CPA 10.39.17: Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
CPA 10.39.17: Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

CPA 10.39.17: Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groszek zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groszek zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groszek zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groszek zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groszek zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym,
niezamrożony
, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Peas, preserved otherwise than by
vinegar
or acetic acid, except prepared vegetable dishes

Groszek zakonserwowany w inny sposób niż
octem
lub kwasem octowym,
niezamrożony
, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw

Lista haseł polskich
Lista haseł angielskich
Lista haseł niemieckich
Lista haseł włoskich
Lista haseł rosyjskich