Baza aktów prawnych Unii Europejskiej Cytaty odnotowujące konkretne użycie tłumaczeń słów angielsko-polskich i polsko-angielskich umieszczone w serwisie Translatica.pl pochodzą z Bazy danych DGT-TM, która jest wyłączną własnością Komisji Europejskiej i została udostępniona bezpłatnie i bez ograniczeń terytorialnych. Data dostępu do bazy 02.09.2019. Dokładne informacje nt. pochodzenia źródła tłumaczenia oraz daty powstania dokumentu w bazie DGT-TM zostały umieszczone pod poszczególnymi cytatami wraz z aktywnym odnośnikiem do oryginalnego dokumentu z bazy.
Lista cytatów w języku polskim i angielskim zawierająca frazę: goat
Lamb, mutton and
goat
Jagnięce, baranie i
kozie
Lamb, mutton and
goat
Jagnięce, baranie i
kozie
Meat premiums — ewes and
goats
Premie za mięso – owce maciorki i
kozy
Meat premiums — ewes and
goats
Premie za mięso – owce maciorki i
kozy
Meat Premiums — Ewe and
Goats
Premie za mięso – maciorki i
kozy
Meat Premiums — Ewe and
Goats
Premie za mięso – maciorki i
kozy
...smoked, other than poultry liver, other than of domestic swine, of bovine animals or of sheep or
goats
...suszone lub wędzone, inne niż wątróbki drobiowe, inne niż ze świń domowych, z bydła lub z owiec i
kóz
Offal, salted, in brine, dried or smoked, other than poultry liver, other than of domestic swine, of bovine animals or of sheep or
goats
Podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, inne niż wątróbki drobiowe, inne niż ze świń domowych, z bydła lub z owiec i
kóz
...smoked, other than poultry liver, other than of domestic swine, of bovine animals or of sheep or
goats
...suszone lub wędzone, inne niż wątróbki drobiowe, inne niż ze świń domowych, z bydła lub z owiec i
kóz
Offal, salted, in brine, dried or smoked, other than poultry liver, other than of domestic swine, of bovine animals or of sheep or
goats
Podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, inne niż wątróbki drobiowe, inne niż ze świń domowych, z bydła lub z owiec i
kóz
Meat Premiums - Ewe and
Goats
Dopłaty do mięsa – maciorki i
kozy
Meat Premiums - Ewe and
Goats
Dopłaty do mięsa – maciorki i
kozy